Такса за обучение
300 eвро (една сесия)
600 евро (две сесии)

Такса за транспорт (по желание)
50 евро за една сесия (пътуване в едната посока)
86 евро за една сесия (пътуване в двете посоки)

100 евро за двете сесии (пътуване в едната посока)
172 евро за двете сесии (пътуване в двете посоки)

В таксата за обучение са включени
Обяд и следобедна закуска
Еднодневни екскурзии
Учебни помагала и материали

Храна и напитки
В таксата за обучение са включени обяд и следобедна закуска. Училището разполага с бюфет, от който учениците допълнително могат да закупят салати, сандвичи, закуски и напитки. Всички храни и напитки се приготвят ежедневно на място в кухнята на училището.

Плащане на таксата по банков път
Можете да платите таксите за обучение и транспорт по банков път в лева (по фиксинга на БНБ) или евро на посочените по-долу банкови сметки. Като основание за плащане задължително посочете името на ученика и вида такса, която заплащате.

IBAN: BG76UBBS80021414856410 – в евро
BIC: UBBSBGSF
Име на банката: Обединена българска банка
Клон: Драган Цанков, ул. „Николай Хайтов” №2
Получател: Мънсей ЕООД

IBAN: BG43UBBS84231013533213 – в лева
BIC: UBBSBGSF
Име на банката: Обединена българска банка
Клон: Драган Цанков, ул. „Николай Хайтов” №2
Получател: Мънсей ЕООД

Срокове
Моля, имайте предвид, че записвания в лятното училище се приемат до изчерпване на свободните места. Таксата за обучение следва да бъде заплатена не по-късно от една седмица преди началото на съответната учебна сесия. Направената регистрация ще бъде заличена и запазеното място ще бъде обявено за вакантно, ако съответното плащане не бъде извършено в указания срок. Таксата за транспорт трябва да бъде заплатена в същия краен срок, а именно – не по-късно от една седмица преди началото на съответната учебна сесия.

Ако желаете да извършите промяна в подадената информация за ползване на транспортната услуга (промяна на адрес, лица за контакт, посока на пътуването, период), можете да направите това, като уведомите училищната администрация в рамките на крайния срок за извършване на плащане. Съответното уведомление трябва да бъде подадено в писмен вид, по имейл на admissions@aeasofia.com.

Плащане на таксата в брой или с карта
Таксите за лятното училище могат да бъдат заплатени единствено по банков път на посочените сметки.

Възстановяване на предплатени такси
Моля, имайте предвид, че таксите за обучение са определени за сесия и не се преизчисляват спрямо броя учебни дни, в които детето е посещавало занятия. При отсъствие на ученика, таксата за обучение не се редуцира.

Предплатени такси се възстановяват в размер на 50 % при писмено деклариране на отказ не по-късно от 22 юни 2019 г. Предплатени такси не се възстановяват при деклариране на отказ след този период.